Koken
Keukengerei
Organiseren & bewaren
Microgolf Cookware
- Aanstekers & branders
- Citruspersen
- Groentesnijders
- Garneer- & uitsteekvormen
- Ijsscheppen & -vormen
- Keukengerei overige
- Keukenthermometers
- Kloppers & gardes
- Knoflookpersen
- Maatbekers & -cups
- Mengkommen
- Notenkrakers
- Openers
- Pureestampers
- Raspen, schillen & snijden
- Spatelhouders
- Spatels, lepels, tangen & kwasten
- Timers
- Vergieten
- Weegschalen
- Zeven & trechters
- Pastamakers & -accessoires
Keukenapparatuur
Kruiden & specerijen
- Airfryers
- Blenders
- Broodroosters
- Espressomachines
- Foodprocessors
- Frisdrankmakers
- Fun cooking
- Multicookers
- Grills
- Keukenapparatuur overige
- Keukenrobots
- Koffiemolens
- Koffiezetapparaten
- Melkopschuimers
- Mixers
- Pastamakers
- Sapcentrifuges & citruspersen
- Snijmachines
- Theemakers
- Vacuummachines
- Waterkokers
- Wafelijzers
Tafelen
Interieur
Aangepaste openingsuren - in december zijn onze winkels ook open op zondag van 10u t.e.m. 18u.
Op 24 & 31 december zijn we open van 10u t.e.m. 17u.
Worteldip
Deze pittige, smaakvolle wortelde kan worden geserveerd met crackers of op een sandwich.
Ingrediënten
6 kleine wortels
1 theelepel gemalen kurkuma
2 eetlepels citroensap
1 theelepel cayennepeper
1 theelepel gemalen kurkuma
2 eetlepels citroensap
1 theelepel cayennepeper
6 eetlepels olijfolie
4 eetlepels tahini
100g kikkererwten
1 takje verse koriander
4 eetlepels tahini
100g kikkererwten
1 takje verse koriander
Bereiding
Was en schil de wortels en doe ze in een ovenschaal.
Besprenkel met 2 eetlepels olijfolie en breng op smaak met de kurkuma.
Rooster 20 minuten in een voorverwarmde oven op 200 °C. Laat volledig afkoelen.
Doe de resterende 4 eetlepels olijfolie in de mengbeker voor kleine hoeveelheden.
Voeg de tahini, het citroensap, de kikkererwten en de cayennepeper toe.
Sluit de mengbeker voor kleine hoeveelheden af met het messensysteem en plaats deze vervolgens op de basis van de BLENDER K400 - ARTISAN.
Meng op snelheid 5 tot een glad mengsel.
Garneer met verse koriander.
Besprenkel met 2 eetlepels olijfolie en breng op smaak met de kurkuma.
Rooster 20 minuten in een voorverwarmde oven op 200 °C. Laat volledig afkoelen.
Doe de resterende 4 eetlepels olijfolie in de mengbeker voor kleine hoeveelheden.
Voeg de tahini, het citroensap, de kikkererwten en de cayennepeper toe.
Sluit de mengbeker voor kleine hoeveelheden af met het messensysteem en plaats deze vervolgens op de basis van de BLENDER K400 - ARTISAN.
Meng op snelheid 5 tot een glad mengsel.
Garneer met verse koriander.