Pistachemelk

Deze pistachemelk heeft een rijke en verfijnde smaak.

Ingrediënten

60 g pistachenoten
1/2 liter (+ extra voor weken) water
1 eetlepel ahornsiroop
1/8 theelepel zout

Bereiding

Laat de pistachenoten ten minste 4 uur in water weken.

Zeef en doe de noten en het water in de KitchenAid K400 blender.

Mix op snelheid 5 tot het geheel een gladde vloeistof is. Voeg de ahornsiroop en het zout toe en mix goed door elkaar.

Zeef de pistachemelk door een kaasdoek.

Shop dit recept

Winkelmandje
Winkels & Openingstijden
12.png

Dhondt Brugge

Torhoutsesteenweg 100
8200 Brugge

ma - za : 10:00 - 18:00
zo : Gesloten
+32 50 40 00 10
Meer Informatie

11.png

Dhondt Sint-Martens-Latem

Kortrijksesteenweg 115
9830 Sint-Martens-Latem

ma - za : 10:00 - 18:00
zo : Gesloten
+32 92 80 01 91
Meer Informatie

10.png

Dhondt Roeselare

De Munt 44
8800 Roeselare

ma - za : 10:00 - 18:00
zo : Gesloten
+32 51 22 76 92
Meer Informatie

Favoriet
Mijn account
*
*
OF