Koken
Keukengerei
Organiseren & bewaren
Microgolf Cookware
- Aanstekers & branders
- Citruspersen
- Groentesnijders
- Garneer- & uitsteekvormen
- Ijsscheppen & -vormen
- Keukengerei overige
- Keukenthermometers
- Kloppers & gardes
- Knoflookpersen
- Maatbekers & -cups
- Mengkommen
- Notenkrakers
- Openers
- Pureestampers
- Raspen, schillen & snijden
- Spatelhouders
- Spatels, lepels, tangen & kwasten
- Timers
- Vergieten
- Weegschalen
- Zeven & trechters
- Pastamakers & -accessoires
Keukenapparatuur
Kruiden & specerijen
- Airfryers
- Blenders
- Broodroosters
- Espressomachines
- Foodprocessors
- Frisdrankmakers
- Fun cooking
- Multicookers
- Grills
- Keukenapparatuur overige
- Keukenrobots
- Koffiemolens
- Koffiezetapparaten
- Melkopschuimers
- Mixers
- Pastamakers
- Sapcentrifuges & citruspersen
- Snijmachines
- Theemakers
- Vacuummachines
- Waterkokers
- Wafelijzers
Tafelen
Interieur
Aangepaste openingsuren - in december zijn onze winkels ook open op zondag van 10u t.e.m. 18u.
Op 24 & 31 december zijn we open van 10u t.e.m. 17u.
Pistachemelk
Deze pistachemelk heeft een rijke en verfijnde smaak.
Ingrediënten
60 g pistachenoten
1/2 liter (+ extra voor weken) water
1/2 liter (+ extra voor weken) water
1 eetlepel ahornsiroop
1/8 theelepel zout
1/8 theelepel zout
Bereiding
Laat de pistachenoten ten minste 4 uur in water weken.
Zeef en doe de noten en het water in de KitchenAid K400 blender.
Mix op snelheid 5 tot het geheel een gladde vloeistof is. Voeg de ahornsiroop en het zout toe en mix goed door elkaar.
Zeef de pistachemelk door een kaasdoek.