Koken
Keukengerei
Organiseren & bewaren
Microgolf Cookware
- Aanstekers & branders
- Citruspersen
- Groentesnijders
- Garneer- & uitsteekvormen
- Ijsscheppen & -vormen
- Keukengerei overige
- Keukenthermometers
- Kloppers & gardes
- Knoflookpersen
- Maatbekers & -cups
- Mengkommen
- Notenkrakers
- Openers
- Pureestampers
- Raspen, schillen & snijden
- Spatelhouders
- Spatels, lepels, tangen & kwasten
- Timers
- Vergieten
- Weegschalen
- Zeven & trechters
- Pastamakers & -accessoires
Keukenapparatuur
Kruiden & specerijen
- Airfryers
- Blenders
- Broodroosters
- Espressomachines
- Foodprocessors
- Frisdrankmakers
- Fun cooking
- Multicookers
- Grills
- Keukenapparatuur overige
- Keukenrobots
- Koffiemolens
- Koffiezetapparaten
- Melkopschuimers
- Mixers
- Pastamakers
- Sapcentrifuges & citruspersen
- Snijmachines
- Theemakers
- Vacuummachines
- Waterkokers
- Wafelijzers
Tafelen
Interieur
Geef jezelf 15% cadeau! Shop en krijg t.e.m. 30 november een geschenkcheque van 15% bij je aankopen. Deze is aftrekbaar bij een volgende aankoop.
De actie geldt niet op cadeaubonnen, promoties & acties, workshops, geschenklijsten, I-Ron, voeding & houtskool.
pesto gerechten met OFYR
Op zoek naar een leuk, nieuw recept dat je kan klaarmaken op jouw OFYR? We geven je graag wat inspiratie!
(recepten van OFYR via ofyr.be)
Pesto breekbrood
Ingrediënten
- 1/2 pak broodmix wit
- 10 gr boter
- 15 gr pijnboompitten
- 1 dl olijfolie
- 140 ml water
- 1/2 bos basilicum
- 75 gr Parmezaanse kaas
Bereiding
- Draai de basilicum samen met de pijnboompitten, Parmezaanse kaas en olijfolie tot een stevige pesto. Breng op smaak met peper en zout.
- Voor het brood kneed je de mix samen met het water en de boter tot een mooie bal en laat deze rijzen gedurende 40 minuten.
- Rol het brood uit tot een grote lap en smeer deze in met pesto.
- Rol het deeg strak op en snijd er plakken van 1,5cm van. Leg deze vervolgens in een bakvorm en laat deze opnieuw 30 minuten rijzen.
- Bak het brood af in de OFYR pizza oven gedurende 30 minuten op 180 graden.
- Breek er na het bakken stukken van & eet smakelijk!
shop dit recept
Ofyr Classic Corten 85
€ 1795,00 Dit artikel lijkt jammer genoeg niet op voorraad in onze webshop. Bel +32 50 40 00 13 of contacteer je Dhondt-winkel om de beschikbaarheid in onze winkel na te gaan.
Buikspek met huisgemaakte pesto
Ingrediënten
- (Duroc) buikspek
- Vers citroensap
Huisgemaakte pesto
- 60 gr basilicum
- 6 teentjes knoflook
- 90 gr pijnboompitten
- 100 gr Parmigiano Reggiano
- 200ml extra vierge olijfolie
- Gerookt zeezout (neer smaak)
- Gebroken zwarte peper
Bereiding
- Meng de basilicum, knoflook, pijnboompitten, parmigiano reggiano, zeezout en peper in de blender. Voeg hier langzaam de olijfolie aan toe, totdat alle ingrediënten goed gemengd zijn.
- Vlinder het Duroc buikspek open. Vul met de huisgemaakte pesto. Knoop het vlees dan zoals een rollade met wat slagerstouw.
- Laat het vlees ruim 3,5 uur langzaam garen op het bovenste gedeelte van het spit. Besprenkel regelmatig met vers citroensap.
- Verplaats het vlees vervolgens naar het onderste gedeelte van het spit, totdat de buitenkant krokant is en de gewenste kleur heeft.