Koken
Keukengerei
Organiseren & bewaren
Microgolf Cookware
- Aanstekers & branders
- Citruspersen
- Groentesnijders
- Garneer- & uitsteekvormen
- Ijsscheppen & -vormen
- Keukengerei overige
- Keukenthermometers
- Kloppers & gardes
- Knoflookpersen
- Maatbekers & -cups
- Mengkommen
- Notenkrakers
- Openers
- Pureestampers
- Raspen, schillen & snijden
- Spatelhouders
- Spatels, lepels, tangen & kwasten
- Timers
- Vergieten
- Weegschalen
- Zeven & trechters
- Pastamakers & -accessoires
Keukenapparatuur
Kruiden & specerijen
- Airfryers
- Blenders
- Broodroosters
- Espressomachines
- Foodprocessors
- Frisdrankmakers
- Fun cooking
- Multicookers
- Grills
- Keukenapparatuur overige
- Keukenrobots
- Koffiemolens
- Koffiezetapparaten
- Melkopschuimers
- Mixers
- Pastamakers
- Sapcentrifuges & citruspersen
- Snijmachines
- Theemakers
- Vacuummachines
- Waterkokers
- Wafelijzers
Tafelen
Interieur
Aangepaste openingsuren - in december zijn onze winkels ook open op zondag van 10u t.e.m. 18u.
Op 24 & 31 december zijn we open van 10u t.e.m. 17u.
Groene smoothie
Deze voedzame, felgroene smoothie zit boordevol spirulina, kiwi, boerenkool en granola.
Ingrediënten
400ml gekoeld kokoswater
60g verse boerenkool
2 kiwi's
60g verse boerenkool
2 kiwi's
2 theelepels groen spirulinapoeder
2 rijpe bananen
20g granola voor de garnering
2 rijpe bananen
20g granola voor de garnering
Bereiding
Doe het kokoswater in de kan van de K400 Artisan blender.
Voeg het spirulina-poeder, de boerenkool, de bananen en de kiwi's toe.
Meng op de smoothiestand.
Giet de smoothie in de glazen en maak het af met granola.
Voeg het spirulina-poeder, de boerenkool, de bananen en de kiwi's toe.
Meng op de smoothiestand.
Giet de smoothie in de glazen en maak het af met granola.