Koken
Keukengerei
Organiseren & bewaren
Microgolf Cookware
- Aanstekers & branders
- Citruspersen
- Groentesnijders
- Garneer- & uitsteekvormen
- Ijsscheppen & -vormen
- Keukengerei overige
- Keukenthermometers
- Kloppers & gardes
- Knoflookpersen
- Maatbekers & -cups
- Mengkommen
- Notenkrakers
- Openers
- Pureestampers
- Raspen, schillen & snijden
- Spatelhouders
- Spatels, lepels, tangen & kwasten
- Timers
- Vergieten
- Weegschalen
- Zeven & trechters
- Pastamakers & -accessoires
Keukenapparatuur
Kruiden & specerijen
- Airfryers
- Blenders
- Broodroosters
- Espressomachines
- Foodprocessors
- Frisdrankmakers
- Fun cooking
- Multicookers
- Grills
- Keukenapparatuur overige
- Keukenrobots
- Koffiemolens
- Koffiezetapparaten
- Melkopschuimers
- Mixers
- Pastamakers
- Sapcentrifuges & citruspersen
- Snijmachines
- Theemakers
- Vacuummachines
- Waterkokers
- Wafelijzers
Tafelen
Interieur
Aangepaste openingsuren - in december zijn onze winkels ook open op zondag van 10u t.e.m. 18u.
Op 24 & 31 december zijn we open van 10u t.e.m. 17u.
1
Nona Juna Cocktails
1
0
1
Wat is Nona June?
NONA June is de eerste Belgische niet-alcoholische spirit als alternatief voor de klassieke gin. Charlotte, een Gentse bio-ingenieur, zocht samen met enkele sterrenchefs naar het perfecte recept voor de volledige cocktailbeleving zonder alcohol, maar met boordevol smaak. NONA, Latijns voor negen, staat voor de negen botanicals die in de spirit verwerkt zijn.
De voordelen van Nona June
* 0% alcohol, 100% smaak
* Tal van mixen mogelijkheden om zo je eigen, favoriete cocktail samen te stellen
* Lokaal geproduceerd én helemaal Belgisch
* Aanwezig in diverse sterrenzaken zoals The Jane, Boury ...
0
1
1
1
Nona Tonic
Ingrediënten
5 cL NONA June
10 cL Indian tonic
Sinaasappelzeste
Basilicum
Ijsblokjes
Zo maak je het
Glas gevuld met ijsblokjes.
Voeg NONA June toe, gevolgd door
Indian tonic en roer zachtjes om.
Garnering: basilicum en sinaasappelzeste
1
1
Nona Spritz
Ingrediënten
5 cl NONA June
10 cl Crodino rood
10 cl Sodawater
Ijs
Sinaasappelzeste / schijfje sinaasappel
Zo maak je het
Vul je cocktailglas met ijsblokjes en voeg 5 cL NONA June en 10 cL rode Crodino toe.? Voeg 10cl sodawater toe en roer zachtjes.
Garneer met sinaasappelzeste of een schijfje sinaasappel.
Ingrediënten
5 cl NONA June
10 cl Crodino rood
10 cl Sodawater
Ijs
Sinaasappelzeste / schijfje sinaasappel
Zo maak je het
Vul je cocktailglas met ijsblokjes en voeg 5 cL NONA June en 10 cL rode Crodino toe.? Voeg 10cl sodawater toe en roer zachtjes.
Garneer met sinaasappelzeste of een schijfje sinaasappel.
1
1
1
1
FRENCH N°9
Ingrediënten
5 cL NONA June
3 cL Dennensiroop
Sodawater
Zo maak je het
Giet NONA June in een champagneglas, voeg de dennensiroop toe en werk af met sodawater.
Hoe maak ik dennensiroop?
Je kan het makkelijk zelf maken:
Pluk tijdens een wandeling wat naalden van een dennenboom of spar en voeg ze toe aan suikersiroop. Laat het een paar dagen of zelfs weken intrekken en jouw dennensiroop is klaar om te gebruiken.
Geen suikersiroop in huis? Zo maak je het zelf:
Je kunt ook gemakkelijk je eigen suikersiroop maken door eenzelfde hoeveelheid suiker en water te mengen en het op een laag vuur te laten sudderen. Roer en wacht tot de suiker in tot een vloeibare siroop is gesmolten.
Ingrediënten
5 cL NONA June
3 cL Dennensiroop
Sodawater
Zo maak je het
Giet NONA June in een champagneglas, voeg de dennensiroop toe en werk af met sodawater.
Hoe maak ik dennensiroop?
Je kan het makkelijk zelf maken:
Pluk tijdens een wandeling wat naalden van een dennenboom of spar en voeg ze toe aan suikersiroop. Laat het een paar dagen of zelfs weken intrekken en jouw dennensiroop is klaar om te gebruiken.
Geen suikersiroop in huis? Zo maak je het zelf:
Je kunt ook gemakkelijk je eigen suikersiroop maken door eenzelfde hoeveelheid suiker en water te mengen en het op een laag vuur te laten sudderen. Roer en wacht tot de suiker in tot een vloeibare siroop is gesmolten.
1
1
Shop dit product
1
1
1
0