Koken
Keukengerei
Organiseren & bewaren
Microgolf Cookware
- Aanstekers & branders
- Citruspersen
- Groentesnijders
- Garneer- & uitsteekvormen
- Ijsscheppen & -vormen
- Keukengerei overige
- Keukenthermometers
- Kloppers & gardes
- Knoflookpersen
- Maatbekers & -cups
- Mengkommen
- Notenkrakers
- Openers
- Pureestampers
- Raspen, schillen & snijden
- Spatelhouders
- Spatels, lepels, tangen & kwasten
- Timers
- Vergieten
- Weegschalen
- Zeven & trechters
- Pastamakers & -accessoires
Keukenapparatuur
Kruiden & specerijen
- Airfryers
- Blenders
- Broodroosters
- Espressomachines
- Foodprocessors
- Frisdrankmakers
- Fun cooking
- Multicookers
- Grills
- Keukenapparatuur overige
- Keukenrobots
- Koffiemolens
- Koffiezetapparaten
- Melkopschuimers
- Mixers
- Pastamakers
- Sapcentrifuges & citruspersen
- Snijmachines
- Theemakers
- Vacuummachines
- Waterkokers
- Wafelijzers
Tafelen
Interieur
Aangepaste openingsuren - in december zijn onze winkels ook open op zondag van 10u t.e.m. 18u.
Op 24 & 31 december zijn we open van 10u t.e.m. 17u.
Chiaparfait
Lekkere chiaparfait vol voedingsstoffen die je als ontbijt voor een workout kan eten.
Ingrediënten
120g kokosyoghurt
3 eetlepels chiazaad
200ml kokosmelk
2 stuks bevroren fruit (pitaya, aardbei, peer), in blokjes
4 schijfjes fruit voor de garnering
3 eetlepels chiazaad
200ml kokosmelk
2 stuks bevroren fruit (pitaya, aardbei, peer), in blokjes
4 schijfjes fruit voor de garnering
150ml kokoswater
200g bevroren kersen
1 eetlepel agavesiroop
2 bevroren bananen, in stukken
6 bloemen voor de garnering
200g bevroren kersen
1 eetlepel agavesiroop
2 bevroren bananen, in stukken
6 bloemen voor de garnering
Bereiding
Doe de kokosyoghurt, het kokoswater, het chiazaad en de bevroren kersen in de mengbeker van de K400 Artisan blender.
Meng op de stand voor ijsdrankjes.
Doe een schijfje drakenfruit (Pitaya) in elk glas. Druk het tegen het glas.
Vul de glazen tot halverwege met de chia-kersenmix.
Doe voor de tweede laag de kokosmelk in de mengbeker van de blender.
Voeg de agavesiroop, het bevroren drakenfruit (Pitaya) en de bevroren bananen toe.
Meng op de stand voor ijsdrankjes.
Giet het mengsel op de chia-kersenmix.
Maak het af met een schijfje drakenfruit (Pitaya of aarbei-peer) en eetbare bloemen. Serveer direct.
Meng op de stand voor ijsdrankjes.
Doe een schijfje drakenfruit (Pitaya) in elk glas. Druk het tegen het glas.
Vul de glazen tot halverwege met de chia-kersenmix.
Doe voor de tweede laag de kokosmelk in de mengbeker van de blender.
Voeg de agavesiroop, het bevroren drakenfruit (Pitaya) en de bevroren bananen toe.
Meng op de stand voor ijsdrankjes.
Giet het mengsel op de chia-kersenmix.
Maak het af met een schijfje drakenfruit (Pitaya of aarbei-peer) en eetbare bloemen. Serveer direct.