Italiaanse balletjes

  • Gehakt mengen met fijngehakt sjalotje en Italian mix kruiden, peper en zout.
  • Bakken in olijfolie.
  • Voor de saus: een teentje look laten stoven met een sjalotje, passata toevoegen, Italian mix kruiden en een paar druppels  balsamico-azijn.
  • Afwerken met verse basilicum of Floral summer kruiden. 

Thaise balletjes

  • Gehakt mengen met fijngehakt sjalotje en Red curry kruiden, peper en zout.
  • Bakken in olijfolie.
  • Voor de saus: Een sjalotje in olijfolie stoven en een eetlepel rode currypasta toevoegen. Kokosmelk toevoegen, laten indikken en Red curry kruiden toevoegen. 

Zweedse balletjes

  • Gehakt mengen met fijngehakt sjalotje en Baharat kruiden, peper en zout.
  • Bakken in olijfolie.
  • Voor de saus: een bloemkool stomen/koken en mixen met melk, een eetlepel mosterd en Humus Falafel kruiden, peper en zout.
Winkelmandje
Winkels & Openingstijden
12.png

Dhondt Brugge

Torhoutsesteenweg 100
8200 Brugge

ma - za : 10:00 - 18:00
zo : Gesloten
+32 50 40 00 10
Meer Informatie

11.png

Dhondt Sint-Martens-Latem

Kortrijksesteenweg 115
9830 Sint-Martens-Latem

ma - za : 10:00 - 18:00
zo : Gesloten
+32 92 80 01 91
Meer Informatie

10.png

Dhondt Roeselare

De Munt 44
8800 Roeselare

ma - za : 10:00 - 18:00
zo : Gesloten
+32 51 22 76 92
Meer Informatie

Favoriet
Mijn account
*
*
OF