89856-1.jpg

Greenomic

Greenomic Crema Balsamico n°5 250ml classic

11,90
Op voorraad Op voorraad
Omschrijving
De Crema balsamico classic van Greenomic is een dikke, stroperige balsamicoazijn met een intense, zoetzure smaak. Deze crema is gemaakt van geconcentreerde balsamicoazijn van hoge kwaliteit en heeft een perfecte balans tussen zoetheid en zuurgraad. De stroperige textuur maakt het ideaal voor het decoreren en op smaak brengen van diverse gerechten, zoals salades, vlees, vis, kaas en desserts. Het is een veelzijdige smaakmaker die een elegante, gastronomische toets toevoegt aan elke maaltijd.
Productnummer:
89856
Barcode:
4262406111445
Merk:
Hoofdmateriaal:
Kleur:
Product inhoud:
25 cl

Gerelateerde producten

Meer van dit merk

Greenomic Grissini 140gr - salt & oregan

7,00
Op voorraad Op voorraad

Greenomic Grissini 140gr - olive

7,00
Op voorraad Op voorraad

Greenomic crema mediterranea

5,50
Op voorraad Op voorraad

Greenomic pesto aglio olio e peperoncino

5,50
Op voorraad Op voorraad

Winkelmandje
Winkels & Openingstijden
12.png

Dhondt Brugge

Torhoutsesteenweg 100
8200 Brugge

ma - za : 10:00 - 18:00
zo : Gesloten
+32 50 40 00 10
Meer Informatie

11.png

Dhondt Sint-Martens-Latem

Kortrijksesteenweg 115
9830 Sint-Martens-Latem

ma - za : 10:00 - 18:00
zo : Gesloten
+32 92 80 01 91
Meer Informatie

10.png

Dhondt Roeselare

De Munt 44
8800 Roeselare

ma - za : 10:00 - 18:00
zo : Gesloten
+32 51 22 76 92
Meer Informatie

Klantenservice

Vragen over een van onze producten of over je bestelling?

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot vrijdag van 8:00 tot 16:00 op +32 (0)50 40 00 13.

Springen je vragen soms op onverwachte momenten de kop op? Mail ons dan via info@dhondt.be of stuur ons een whatsappje op +32 (0) 467 09 75 88, we helpen je zo snel mogelijk.

Favoriet
Mijn account
2
Aanmelden

Welkom terug! Log hier in op jouw account.

*
*
OF
1
Maak een nieuw account
1

Registreer je en geniet van 5% loyaltykorting. Zo krijg je 5% van je aankoopsom in mindering bij je volgende aankoop. Lees hier de FAQ.