- Aanstekers & branders
- Citruspersen
- Groentesnijders
- Garneer- & uitsteekvormen
- Ijsscheppen & -vormen
- Keukengerei overige
- Keukenthermometers
- Kloppers & gardes
- Knoflookpersen
- Maatbekers & -cups
- Mengkommen
- Notenkrakers
- Openers
- Pureestampers
- Raspen, schillen & snijden
- Spatelhouders
- Spatels, lepels, tangen & kwasten
- Timers
- Vergieten
- Weegschalen
- Zeven & trechters
- Pastamakers & -accessoires
- Airfryers
- Blenders
- Broodroosters
- Espressomachines
- Foodprocessors
- Frisdrankmakers
- Fun cooking
- Multicookers
- Grills
- Keukenapparatuur overige
- Keukenrobots
- Koffiemolens
- Koffiezetapparaten
- Melkopschuimers
- Mixers
- Pastamakers
- Sapcentrifuges & citruspersen
- Snijmachines
- Theemakers
- Vacuummachines
- Waterkokers
- Wafelijzers
Aangepaste openingsuren - in december zijn onze winkels ook open op zondag van 10u t.e.m. 18u.
Op 24 & 31 december zijn we open van 10u t.e.m. 17u.
Dhondt
Workshop The Bastard zaterdag 29/3 10u-14u
Trotse eigenaar van een Bastard en wil je je technieken wat aanscherpen? Of wil je met eigen ogen zien, koken én proeven wat je allemaal met jouw Bastard kan klaarmaken? Schrijf je dan in voor onze workshop op zaterdag 29 maart en steek zelf de handen uit de mouwen.
Praktisch:
-Prijs: €75 p.p.
-Locatie: Dhondt Brugge (Torhoutsesteenweg 100)
-Datum: Zaterdag 29 maart 2025
-Tijdstip: 10-14u
Wat mag je verwachten?
Onder begeleiding van experts word je ondergedompeld in de verschillende gerechten die jij kan maken met jouw Bastard. Samen bereiden we diverse gerechten van A tot Z. De chefs tonen je wat je moet doen, geven je tal van tips & tricks bij het gebruik van de verschillende toestellen en accessoires en beantwoorden al je vragen.
Kies bij afrekenen voor afhalen in winkel & je ontvangt de betaalbevestiging in je mailbox.