- Aanstekers & branders
- Citruspersen
- Groentesnijders
- Garneer- & uitsteekvormen
- Ijsscheppen & -vormen
- Keukengerei overige
- Keukenthermometers
- Kloppers & gardes
- Knoflookpersen
- Maatbekers & -cups
- Mengkommen
- Notenkrakers
- Openers
- Pureestampers
- Raspen, schillen & snijden
- Spatelhouders
- Spatels, lepels, tangen & kwasten
- Timers
- Vergieten
- Weegschalen
- Zeven & trechters
- Pastamakers & -accessoires
- Airfryers
- Blenders
- Broodroosters
- Espressomachines
- Foodprocessors
- Frisdrankmakers
- Fun cooking
- Multicookers
- Grills
- Keukenapparatuur overige
- Keukenrobots
- Koffiemolens
- Koffiezetapparaten
- Melkopschuimers
- Mixers
- Pastamakers
- Sapcentrifuges & citruspersen
- Snijmachines
- Theemakers
- Vacuummachines
- Waterkokers
- Wafelijzers
Aangepaste openingsuren - in december zijn onze winkels ook open op zondag van 10u t.e.m. 18u.
Op 24 & 31 december zijn we open van 10u t.e.m. 17u.
Kookboeken
Alexander Verguchten & Frederik Verguchten - Snack & n' Beete
Snack & ‘n Beete is een uit de hand gelopen hobby, een Instagrampagina met 10 000 eetgrage volgers en nu eindelijk ook een kookboek. Een trip down memory lane waarin Alexander en Frederik Verguchten hun liefde voor (veel) eten, muziek en samenzijn met familie en vrienden bundelen. Hun motto: f*ck porties! Zet die broeksknopen al maar open, want in de keuken van de broers kan en mag alles.
In 50 recepten geven de West-Vlamingen het beste van zichzelf. Van authentieke boerenkost als een ‘Zwitserse preiskeutele’ (lees: preischotel) of ‘Vul-le-vang me puree petatn’ (lees: vol-au-vent met puree) tot een leftover ragout of Oma’s flan. Dit kookboek is er voor iedereen die houdt van écht lekker en gezellig eten en wiens broek al eens een knoopje mag openstaan.