- Aanstekers & branders
- Citruspersen
- Groentesnijders
- Garneer- & uitsteekvormen
- Ijsscheppen & -vormen
- Keukengerei overige
- Keukenthermometers
- Kloppers & gardes
- Knoflookpersen
- Maatbekers & -cups
- Mengkommen
- Notenkrakers
- Openers
- Pureestampers
- Raspen, schillen & snijden
- Spatelhouders
- Spatels, lepels, tangen & kwasten
- Timers
- Vergieten
- Weegschalen
- Zeven & trechters
- Pastamakers & -accessoires
- Airfryers
- Blenders
- Broodroosters
- Espressomachines
- Foodprocessors
- Frisdrankmakers
- Fun cooking
- Multicookers
- Grills
- Keukenapparatuur overige
- Keukenrobots
- Koffiemolens
- Koffiezetapparaten
- Melkopschuimers
- Mixers
- Pastamakers
- Sapcentrifuges & citruspersen
- Snijmachines
- Theemakers
- Vacuummachines
- Waterkokers
- Wafelijzers
Aangepaste openingsuren - in december zijn onze winkels ook open op zondag van 10u t.e.m. 18u.
Op 24 & 31 december zijn we open van 10u t.e.m. 17u.
Kookboeken
Vicky Bennison - Pasta Grannies
Vicky Bennison deed wat onderzoek naar een boek over Italiaans eten (voor iemand anders) toen ze merkte dat kookvaardigheden niet langer werden doorgegeven aan de jongere generaties. Iedereen denkt dat de keuken van hun Nonna de beste is. Maar wat kookt Nonna over 20 jaar? Italiaanse vrouwen (en mannen) hebben het tegenwoordig veel te druk om tijd in de keuken door te brengen. Natuurlijk zal het maken van pasta niet uitsterven, maar het wordt steeds meer een commerciële activiteit - voor chef-koks, pastawinkels en fabrieken - in plaats van een huishoudelijke activiteit. Daarom documenteerde Vicky Bennison verschillende grannies zodat de kunst van de authentieke Italiaanse keuken niet verloren gaat.