- Aanstekers & branders
- Citruspersen
- Groentesnijders
- Garneer- & uitsteekvormen
- Ijsscheppen & -vormen
- Keukengerei overige
- Keukenthermometers
- Kloppers & gardes
- Knoflookpersen
- Maatbekers & -cups
- Mengkommen
- Notenkrakers
- Openers
- Pureestampers
- Raspen, schillen & snijden
- Spatelhouders
- Spatels, lepels, tangen & kwasten
- Timers
- Vergieten
- Weegschalen
- Zeven & trechters
- Pastamakers & -accessoires
- Airfryers
- Blenders
- Broodroosters
- Espressomachines
- Foodprocessors
- Kruimeldieven
- Frisdrankmakers
- Fun cooking
- Multicookers
- Grills
- Keukenapparatuur overige
- Keukenrobots
- Koffiemolens
- Koffiezetapparaten
- Melkopschuimers
- Mixers
- Pastamakers
- Sapcentrifuges & citruspersen
- Snijmachines
- Theemakers
- Vacuummachines
- Waterkokers
- Wafelijzers
Aangepaste openingsuren - in december zijn onze winkels ook open op zondag van 10u t.e.m. 18u.
Op 24 & 31 december zijn we open van 10u t.e.m. 17u.
Big Green Egg
Big Green Egg aanmaakblokjes
De aanmaakblokjes van Big Green Egg zijn gemaakt van karton en was, zijn heel erg kwalitatief en ecologisch. Bovendien geven ze geen bijsmaak of geur af. Met gemiddeld 2 tot 3 blokjes steek je moeiteloos je Big Green Eegg aan. Heel erg belangrijk is het om steeds je aanmaakblokjes op de kolen te leggen en niet eronder. Zo krijgen ze genoeg zuurstof en gaan ze niet overmatig veel rook produceren waardoor je Egg dan weer moeilijker zal opstarten.
GEBRUIKSWIJZE
1. Leg de blokjes bovenop de houtskool
2. Open alle luchtgaten volledig
3. Steek de aanmaakblokjes aan
4. Na 10 minuten sluit je het deksel
5. Begin met koken wanneer de thermometer de gewenste temperatuur aangeeft.