- Aanstekers & branders
- Citruspersen
- Groentesnijders
- Garneer- & uitsteekvormen
- Ijsscheppen & -vormen
- Keukengerei overige
- Keukenthermometers
- Kloppers & gardes
- Knoflookpersen
- Maatbekers & -cups
- Mengkommen
- Notenkrakers
- Openers
- Pureestampers
- Raspen, schillen & snijden
- Spatelhouders
- Spatels, lepels, tangen & kwasten
- Timers
- Vergieten
- Weegschalen
- Zeven & trechters
- Pastamakers & -accessoires
- Airfryers
- Blenders
- Broodroosters
- Espressomachines
- Foodprocessors
- Frisdrankmakers
- Fun cooking
- Multicookers
- Grills
- Keukenapparatuur overige
- Keukenrobots
- Koffiemolens
- Koffiezetapparaten
- Melkopschuimers
- Mixers
- Pastamakers
- Sapcentrifuges & citruspersen
- Snijmachines
- Theemakers
- Vacuummachines
- Waterkokers
- Wafelijzers
Aangepaste openingsuren - in december zijn onze winkels ook open op zondag van 10u t.e.m. 18u.
Op 24 & 31 december zijn we open van 10u t.e.m. 17u.
Zwilling
Zwilling Enfinigy sous vide stick zwart
Deze sous-vide stick van Zwilling is een thermometer, waterpomp en verwarmingselement in één. Je plaatst de stick in een pan met water en stelt de juiste temperatuur in. Het apparaat zorgt ervoor dat het water op constante temperatuur blijft en dat de ingrediënten gelijkmatig garen.
Sous-vide (letterlijk vertaald: onder vacuüm) is het proces waarbij voedsel vacuüm wordt verpakt in een herbruikbare zak en vervolgens tot een zeer nauwkeurige temperatuur in een waterbad wordt gekookt. De techniek levert smaakresultaten op die met geen enkele andere gaarmethode te bereiken zijn. Deze manier van bereiden zorgt ervoor dat een stukje vlees lekker mals wordt en gelijkmatig gaart, maar ook groente en vis kun je op deze manier perfect klaarmaken.
Sous-vide koken bestaat uit drie eenvoudige stappen:
Stap 1. Bevestig de sous-vide stick aan een kookpan met water en stel de tijd en temperatuur in, op de door jou gewenste gaarheid.
Stap 2. Doe de ingrediënten in een afsluitbare vacuümzak en plaats die in het water.
Stap 3. Maak het gerecht af door het aan te schroeien, te grillen of te braden voor een knapperige, gouden buitenlaag.