Koken
Keukengerei
- Aanstekers & branders
- Citruspersen
- Groentesnijders
- Garneer- & uitsteekvormen
- Ijsscheppen & -vormen
- Keukengerei overige
- Keukenthermometers
- Kloppers & gardes
- Knoflookpersen
- Maatbekers & -cups
- Mengkommen
- Notenkrakers
- Openers
- Pureestampers
- Raspen, schillen & snijden
- Spatelhouders
- Spatels, lepels, tangen & kwasten
- Timers
- Vergieten
- Weegschalen
- Zeven & trechters
- Pastamakers & -accessoires
















Zwilling
Zwilling Fresh & Save sous vide starterset 8-delig wit
€
199,00
Op voorraad
Op voorraad
Omschrijving
De Zwilling Enfinigy Fresh & Save Sous-Vide startersset bestaat uit een Fresh & Save vacuümpomp met USB-lader, een sous-vide stick, 3 vacuümzakken 23 x 20 cm en 3 vacuümzakken 35 x 25 cm.
Sous-vide (letterlijk vertaald: onder vacuüm) is het proces waarbij voedsel vacuüm wordt verpakt in een herbruikbare zak en vervolgens tot een zeer nauwkeurige temperatuur in een waterbad wordt gekookt. De techniek levert smaakresultaten op die met geen enkele andere gaarmethode te bereiken zijn. Deze manier van bereiden zorgt ervoor dat een stukje vlees lekker mals wordt en gelijkmatig gaart, maar ook groente en vis kun je op deze manier perfect klaarmaken.
Sous-vide koken bestaat uit drie eenvoudige stappen:
Stap 1. Bevestig de sous-vide stick aan een kookpan met water en stel de tijd en temperatuur in, op de door jou gewenste gaarheid.
Stap 2. Doe de ingrediënten in een afsluitbare vacuümzak en plaats die in het water.
Stap 3. Maak het gerecht af door het aan te schroeien, te grillen of te braden voor een knapperige, gouden buitenlaag.
Sous-vide (letterlijk vertaald: onder vacuüm) is het proces waarbij voedsel vacuüm wordt verpakt in een herbruikbare zak en vervolgens tot een zeer nauwkeurige temperatuur in een waterbad wordt gekookt. De techniek levert smaakresultaten op die met geen enkele andere gaarmethode te bereiken zijn. Deze manier van bereiden zorgt ervoor dat een stukje vlees lekker mals wordt en gelijkmatig gaart, maar ook groente en vis kun je op deze manier perfect klaarmaken.
Sous-vide koken bestaat uit drie eenvoudige stappen:
Stap 1. Bevestig de sous-vide stick aan een kookpan met water en stel de tijd en temperatuur in, op de door jou gewenste gaarheid.
Stap 2. Doe de ingrediënten in een afsluitbare vacuümzak en plaats die in het water.
Stap 3. Maak het gerecht af door het aan te schroeien, te grillen of te braden voor een knapperige, gouden buitenlaag.
Specificaties
Productnummer:
73203
Barcode:
4009839644269
Merk:
Collectie:
Hoofdmateriaal:
Kleur:
Inhoud verpakking:
8-delige set