- Aanstekers & branders
- Citruspersen
- Groentesnijders
- Garneer- & uitsteekvormen
- Ijsscheppen & -vormen
- Keukengerei overige
- Keukenthermometers
- Kloppers & gardes
- Knoflookpersen
- Maatbekers & -cups
- Mengkommen
- Notenkrakers
- Openers
- Pureestampers
- Raspen, schillen & snijden
- Spatelhouders
- Spatels, lepels, tangen & kwasten
- Timers
- Vergieten
- Weegschalen
- Zeven & trechters
- Pastamakers & -accessoires
- Airfryers
- Blenders
- Broodroosters
- Espressomachines
- Foodprocessors
- Frisdrankmakers
- Fun cooking
- Multicookers
- Grills
- Keukenapparatuur overige
- Keukenrobots
- Koffiemolens
- Koffiezetapparaten
- Melkopschuimers
- Mixers
- Pastamakers
- Sapcentrifuges & citruspersen
- Snijmachines
- Theemakers
- Vacuummachines
- Waterkokers
- Wafelijzers
Geef jezelf 15% cadeau! Shop en krijg t.e.m. 30 november een geschenkcheque van 15% bij je aankopen. Deze is aftrekbaar bij een volgende aankoop.
De actie geldt niet op cadeaubonnen, promoties & acties, workshops, geschenklijsten, I-Ron, voeding & houtskool.
Zwilling
Zwilling wetstaal diamant 26cm
Houd je messen scherp door regelmatig een aanzetstaal te gebruiken.
WELK SOORT AANZETSTAAL KAN JE GEBRUIKEN?
GEWOON AANZETSTAAL
Een gewoon aanzetstaal (van staal, zonder coating) wordt gebruikt om een mes dat in goede conditie verkeert net dat beetje scherper te maken. In feite verwijdert het geen materiaal van de snijkant, maar zorgt het ervoor dat de microscopische metaaldeeltjes weer netjes uitgelijnd worden. Daardoor kan een gewoon aanzetstaal regelmatig gebruikt worden, zonder dat het mes snel slijt.
DIAMANT OF KERAMISCH AANZETSTAAL
In tegenstelling tot een gewoon aanzetstaal neemt een diamant of keramisch aanzetstaal wel materiaal af van het mes. Daarom kan zo'n aanzetstaal gebruikt worden om messen die na veelvuldig gebruik bot zijn geworden weer scherp te maken.
Een aanzetstaal met een diamant-coating geeft het snelste resultaat. Vooropgesteld dat het correct gebruikt wordt, geeft het een mes een scherpe snijkant in slechts enkele bewegingen.