- Aanstekers & branders
- Citruspersen
- Groentesnijders
- Garneer- & uitsteekvormen
- Ijsscheppen & -vormen
- Keukengerei overige
- Keukenthermometers
- Kloppers & gardes
- Knoflookpersen
- Maatbekers & -cups
- Mengkommen
- Notenkrakers
- Openers
- Pureestampers
- Raspen, schillen & snijden
- Spatelhouders
- Spatels, lepels, tangen & kwasten
- Timers
- Vergieten
- Weegschalen
- Zeven & trechters
- Pastamakers & -accessoires
- Airfryers
- Blenders
- Broodroosters
- Espressomachines
- Foodprocessors
- Frisdrankmakers
- Fun cooking
- Multicookers
- Grills
- Keukenapparatuur overige
- Keukenrobots
- Koffiemolens
- Koffiezetapparaten
- Melkopschuimers
- Mixers
- Pastamakers
- Sapcentrifuges & citruspersen
- Snijmachines
- Theemakers
- Vacuummachines
- Waterkokers
- Wafelijzers
Aangepaste openingsuren - in december zijn onze winkels ook open op zondag van 10u t.e.m. 18u.
Op 24 & 31 december zijn we open van 10u t.e.m. 17u.
Zwilling
Zwilling keukenschraper
Zwilling is één van de bekendste namen in de wereld van het koken en snijden. Al meer dan 290 jaar wil het merk aan de hand van hoogwaardige en innovatieve producten mensen inspireren en helpen tijdens het koken.
Opgericht in 1731 in het Duitse Solingen, geldt Zwilling vandaag als wereldreferentie op het gebied van messen, scharen en keukengerei. Zowel professionele koks als hobbykoks over de hele wereld weten inmiddels de innovatieve messenseries en keukenaccessoires naar waarde te schatten. De hoge kwaliteit staat immers garant voor puur kookplezier.
Messen met passie...
Zwilling laat niets aan het toeval over om de beste kwaliteit messen te garanderen. Zo wordt het basismateriaal vervaardigd volgens een speciale receptuur en worden de messen uit één stuk gesmeed. Om een optimale hardheid te garanderen worden de messen bovendien door het speciale ijshardingsproces Friodur kwalitatief veredeld. Tijdens een uitmeerdere fases bestaand slijpproces krijgt het lemmet ten slotte het optimale profiel. De van mespunt tot krop precieze en gelijkmatige bewerking zorgt voor de grootste scherpte, die langdurig behouden blijft.