- Aanstekers & branders
- Citruspersen
- Groentesnijders
- Garneer- & uitsteekvormen
- Ijsscheppen & -vormen
- Keukengerei overige
- Keukenthermometers
- Kloppers & gardes
- Knoflookpersen
- Maatbekers & -cups
- Mengkommen
- Notenkrakers
- Openers
- Pureestampers
- Raspen, schillen & snijden
- Spatelhouders
- Spatels, lepels, tangen & kwasten
- Timers
- Vergieten
- Weegschalen
- Zeven & trechters
- Pastamakers & -accessoires
- Airfryers
- Blenders
- Broodroosters
- Espressomachines
- Foodprocessors
- Frisdrankmakers
- Fun cooking
- Multicookers
- Grills
- Keukenapparatuur overige
- Keukenrobots
- Koffiemolens
- Koffiezetapparaten
- Melkopschuimers
- Mixers
- Pastamakers
- Sapcentrifuges & citruspersen
- Snijmachines
- Theemakers
- Vacuummachines
- Waterkokers
- Wafelijzers
Aangepaste openingsuren - in december zijn onze winkels ook open op zondag van 10u t.e.m. 18u.
Op 24 & 31 december zijn we open van 10u t.e.m. 17u.
Nicolas Vahé
Nicolas Vahé tapenade black olive & basil 140gr **
Nicolas Vahé is geboren in Amiens in het noorden van Frankrijk. Nicolas heeft een opleiding van chef-kok en banketbakker genoten. Vervolgens is Nicolas opgeleid tot chocolatier bij Daniel Giraud Valence, een wereldberoemde chocolatier. In 2000 kwam Nicolas naar Denemarken en begon te werken als patissier bij Falsed Kro op Funen. Waarna hij in Zuid-Jutland werkte als banketbakker.
Maar Nicolas wou meer en in 2007 richtte hij daarom zijn eigen merk op met specialiteiten. Dankzij zijn opleiding en werkervaring als kok weet hij wat mensen willen. Het concept van Nicolas Vahé is een combinatie van traditionele recepten, in een mix met de moderne keuken. Hiervoor vindt Nicolas inspiratie over de hele wereld.
Door middel van een nauwe samenwerking met de producten van de basisproducten uit Frankrijk en Italië zorgt voor een constante hoge kwaliteit en goede smaak.