Aangepaste openingsuren - in december zijn onze winkels ook open op zondag van 10u t.e.m. 18u.
Op 24 & 31 december zijn we open van 10u t.e.m. 17u.
Demeyere
Demeyere Silver 7 pastakoker 24cm
Ongeacht de taak, de nieuwe Demeyere Silver collectie is zo ontworpen om steeds het perfecte resultaat te leveren. De collectie is het resultaat van een tweejarige samenwerking met het Amerikaanse Sur La Table en is ongetwijfeld het meest technisch geavanceerde kookgerei op de markt.
De revolutionaire, gepatenteerde 7-lagige bodem, bestaande uit roestvrij staal, een koperen schijf, aluminium en TriplInduc, staat garant voor een optimale warmteverdeling en 30% meer kookefficiëntie. Alle items zijn bovendien hittebestendig tot 260°C. Door de Silvinox oppervlaktebehandeling is het roestvrij staal eenvoudig te reinigen en biedt het een hogere weerstand tegen vingerafdrukken, agressieve zepen en sterk zuurhoudend voedsel. De producten blijven zilverwit, zelfs na jaren gebruik.
PRODUCTDETAILS
InductoSeal®
De supergeleidende ‘InductoSeal®’-bodem is gemaakt van 7 lagen. Een koperen schijf, hermetisch ingekapseld in de bodem, zorgt voor een optimale warmteverdeling en biedt een warmtegeleidende oppervlakte die tot 33% groter is dan bij een traditionele bodem. InductoSeal® laat gecontroleerd koken toe op lage verwarmingsposities en is energiebesparend. De capsule is hermetisch gelast op de zijkant van het product en zorgt voor extra hygiëne aangezien er geen water,
vet of vuil in de bodem kan doordringen.
TriplInduc®
TriplInduc® is een unieke combinatie van drie legeringen die zorgt voor tot 30% meer rendement op inductie. Bovendien verzekert het dat de bodem vlak blijft waardoor je op elk moment van het ene type warmtebron naar het andere kan overschakelen.
Silvinox®
Silvinox® is een uniek systeem van elektrochemische oppervlaktebehandeling dat het materiaal verrijkt door ijzer en onzuiverheden van de oppervlakte te verwijderen. Hierdoor is het roestvrij staal eenvoudig te reinigen en biedt het een hogere weerstand tegen vingerafdrukken, agressieve zepen of sterk zuurhoudend voedsel. De producten blijven zilverwit, zelfs na jaren gebruik.
Gietrand
De rand van de pan wordt in een speciale vorm geplooid zodat je zowel vloeistoffen met een lage viscositeit (bv. water) als dikke sauzen kan uitgieten zonder te morsen.
Greep
De ergonomische grepen zijn gemaakt van massief gegoten roestvrij staal 18/10 en blijven daardoor langer koel op elektrische fornuizen. (Opgepast bij gasvuren… vlammen die over de rand van de bodem komen, kunnen de handgrepen wel warm maken.) Dankzij een unieke lastechnologie zijn de grepen extra stevig bevestigd en uiterst hygiënisch. Vuil, vet of bacteriën krijgen geen kans om zich in te nestelen.
Deksel
De deksels zijn dubbelwandig en toegelast waardoor het deel tussen de wanden als isolator optreedt en het voedsel langer warm kan gehouden worden. Aangezien dit dubbelwandig deksel ook zwaarder is, wordt de druk binnen de pot verhoogd en is de kooktijd korter.