- Aanstekers & branders
- Citruspersen
- Groentesnijders
- Garneer- & uitsteekvormen
- Ijsscheppen & -vormen
- Keukengerei overige
- Keukenthermometers
- Kloppers & gardes
- Knoflookpersen
- Maatbekers & -cups
- Mengkommen
- Notenkrakers
- Openers
- Pureestampers
- Raspen, schillen & snijden
- Spatelhouders
- Spatels, lepels, tangen & kwasten
- Timers
- Vergieten
- Weegschalen
- Zeven & trechters
- Pastamakers & -accessoires
- Airfryers
- Blenders
- Broodroosters
- Espressomachines
- Foodprocessors
- Frisdrankmakers
- Fun cooking
- Multicookers
- Grills
- Keukenapparatuur overige
- Keukenrobots
- Koffiemolens
- Koffiezetapparaten
- Melkopschuimers
- Mixers
- Pastamakers
- Sapcentrifuges & citruspersen
- Snijmachines
- Theemakers
- Vacuummachines
- Waterkokers
- Wafelijzers
Aangepaste openingsuren - in december zijn onze winkels ook open op zondag van 10u t.e.m. 18u.
Op 24 & 31 december zijn we open van 10u t.e.m. 17u.
Wüsthof
Wüsthof messenslijper met 2 fasen
Deze tweetraps messenslijper is velig en makkelijk te gebruiken. Het vergt niet meer dan een paar halen om klingen scherp te houden. Kan worden gebruikt voor getande en gekartelde snijkanten.
HOE WERKT HET
Plaats de scherper op een vaste ondergrond en houdt het apparaat aan de greep vast. Plaats het mes in een hoek van 90 ° in de scherper. Houdt het mes recht en haal met een lichte druk van het begin van het lemmet tot aan de mespunt het mes door de scherper. Herhaal dit verschillende keren. Haal het mes niet heen en weer.
In de eerste fase (carbid grof slijpen) worden stompe messen geslepen. In de tweede fase (keramisch fijn slijpen) krijg je een gepolijst, scherp snijvlak.
Gebruik deze fase regelmatig om de scherpheid te behouden.
Reinig de scherper na gebruik met een vochtige doek of een zachte, vochtige borstel. Daarna drogen. Niet met water spoelen!